Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanmelden
Heeft u een vraag of een probleem waar u zelf of met hulp uit uw omgeving niet uitkomt? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen.

U kunt binnenlopen tijdens één van onze spreekuren of bellen of mailen naar de dichtstbijzijnde IMW-locatie. Vul uw postcode in en vind een locatie bij u in de buurt.

Wat doen we?
De medewerkers van IMW kijken samen met u wat uw problemen zijn en hoe u ze kunt oplossen. We bespreken samen welke mensen in uw omgeving kunnen meedenken en u kunnen ondersteunen.

Vaak is de eerste stap deelname aan een Eigen Kracht Groep. U gaat dan, samen met een aantal andere mensen, direct aan de slag met uw hulpvraag. Onder begeleiding van een hulpverlener van IMW leert u om uw problemen aan te pakken. U ontvangt steun van de andere deelnemers uit de groep en kunt elkaar helpen.

U kunt hier de folder Eigen Kracht Groepen downloaden. 

Indien nodig volgt na uw deelname aan de Eigen Kracht Groep nog verdere ondersteuning van een hulpverlener van IMW.

U krijgt bij ons één contactpersoon die u tijdens het hulpverleningstraject begeleidt. Als blijkt dat er extra hulp of ondersteuning nodig is dan regelen we dat, uiteraard in overleg met u.

Volg een training bij IMW!
Wij verzorgen ook trainingen en gespreksgroepen. Voor kinderen en jongeren zijn er trainingen rondom sociale vaardigheden, weerbaarheid en spel- en praatgroepen Kinderen In Echtscheiding Situaties (KIES). Ook is er een gespreksgroep voor rouwverwerking.
Voor volwassenen zijn er groepen rondom sociale vaardigheden en Positief Opvoeden.

Kijk hier voor meer informatie.