Overslaan en naar de inhoud gaan

Selectie-/sollicitatieprocedure
Om de beste match tussen sollicitant en IMW te vinden, werken wij bij onze sollicitatieprocedure onder andere met het gedragsgericht interview (STAR-methodiek). Aan de hand van deze methodiek kunnen wij sollicitanten goed met elkaar vergelijken.

Tijdens jouw eerste gesprek met IMW zullen wij jou aan de hand van het gedragsgericht interview een aantal vragen stellen over hoe jij in het verleden in bepaalde situaties hebt gehandeld. Wij vragen je een korte schets van een Situatie te geven, aan te geven wat jouw Taak hierin was, welke Actie je hebt ondernomen en wat het Resultaat hiervan was. In dit eerste gesprek is ook ruimte voor de sollicitant om vragen te stellen en zal de vacature verder worden toegelicht.

Bij het tweede gesprek bestaat de mogelijkheid dat wij de sollicitant een casus laten voorbereiden. Daarnaast zal er tijdens dit gesprek meer ruimte zijn om vragen te stellen.

Wanneer wij met jou verder gaan zal er nog een arbeidsvoorwaardengesprek volgen met de vacaturehouder en de afdeling personeelszaken.

Wil jij meer weten over de arbeidsvoorwaarden die binnen onze organisatie gelden? Klik dan hier

Verklaring Omtrent Gedrag
Als je bij ons komt werken, verwachten we dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Op die manier weten we dat je geen strafbaar feit hebt gepleegd en dat je zonder enige belemmering je functie bij IMW kunt uitoefenen. Wij vergoeden de kosten die je maakt voor een VOG.