Overslaan en naar de inhoud gaan

Veilig mailen via Zivver

IMW gebruikt Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie
Wij gebruiken Zivver om de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie via e-mail. Door een e-mail via Zivver te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe opent u een bericht dat via Zivver is verstuurd?
Heeft u via Zivver een e-mail ontvangen van een medewerker van IMW? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U komt dan automatisch op de internetpagina van Zivver. U vult u hier een sms-code of een wachtwoord in (zie hieronder). Het is niet nodig een account aan te maken. 

Bericht openen met een sms-code
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom krijgt u een code per sms toegestuurd op het 06-nummer dat u heeft opgegeven bij IMW. U vult deze sms-code in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Bericht openen met een wachtwoord
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom heeft u een wachtwoord ontvangen. U vult dit wachtwoord in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?
U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde internetpagina. Deze pagina lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u meteen een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een bericht via e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer direct aan uw contactpersoon doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.

Vragen?
Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Of kunt u het ontvangen bericht niet openen? Bel of mail dan naar uw contactpersoon van IMW.