Overslaan en naar de inhoud gaan

De professionele hulpverleners van IMW bieden advies en ondersteuning bij vragen of problemen waar u zelf of met hulp uit uw omgeving niet uitkomt. Bijvoorbeeld op het gebied van opvoeding, echtscheiding, geldproblemen, huiselijk geweld of wanneer u met uzelf in de knoop zit. Samen kijken wij wat u nodig heeft, zodat u zelf weer verder kunt.

Wij helpen kinderen, jongeren en volwassenen in Tilburg, Goirle, Gilze en Rijen en Dongen. Onze hulp is gratis en altijd bij u in de buurt. Loop gerust eens binnen tijdens één van onze inloopspreekuren of bel of mail ons.

Toegang Tilburg
Toegang Tilburg is een samenwerking van de afdelingen Dienstverlening en Werk & Inkomen van de gemeente Tilburg, IMW, MEE en GGD Hart voor Brabant. Inwoners kunnen bij Toegang Tilburg terecht voor ondersteuning en zorg. Bijvoorbeeld op het gebied van opvoeding, echtscheiding, geldproblemen, hulp aan huis, huiselijk geweld en leven met een beperking. 
Ruim 300 professionals werken in wijkteams in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel. Zij wijzen inwoners de weg naar mogelijkheden in de wijk. Ze ondersteunen en als het nodig is helpen ze om andere hulp of zorg te krijgen.
IMW maakt deel uit van Toegang Tilburg, veel van onze medewerkers werken als wijkprofessional in de wijkteams.

Kijk voor meer informatie op www.toegangtilburg.nl. Of bel naar 013 2061640. 

Dongen, Goirle en Gilze en Rijen
In de gemeente Dongen maakt IMW deel uit van De Entree. In Gilze en Rijen participeert IMW in het Dorpsteam en het Sociaal Team, samen met de gemeente en andere organisaties. In de gemeente Goirle maakt IMW, samen met de gemeente, MEE en ContourdeTwern, deel uit van ’t Loket. U kunt hier terecht met al uw vragen rondom hulp, zorg en ondersteuning.

Meer informatie vindt u op de websites van de betreffende gemeentes.

Samenwerking
We staan midden in de samenleving en trekken gezamenlijk op met onder andere gemeenten, huisartsen, wijkverpleging, kinderdagverblijven, scholen, woningcorporaties en andere hulporganisaties. We maken afspraken over wie wat doet voor u of uw gezin. Zo voorkomen we dat u onnodig van het kastje naar de muur wordt gestuurd of uw verhaal telkens opnieuw moet vertellen. Het belangrijkste uitgangspunt is dat u en uw omgeving centraal staan. Lees meer