Overslaan en naar de inhoud gaan

Week tegen Kindermishandeling

Van 19 tot en met 25 november 2018 vindt de Week tegen Kindermishandeling plaats. Iedereen kan iets betekenen voor een kind dat opgroeit in een onveilige thuissituatie.

Workshops (cyber)pesten

Team Trainingen is weer gestart met het verzorgen van workshops (cyber)pesten voor studenten van diverse opleidingen van het ROC.

Spreekuren in zomervakantie

In de zomervakantie, van 9 juli t/m 17 augustus, zijn op een aantal locaties geen of minder spreekuren. Kijk hier voor meer informatie over de locatie bij u in de buurt.

Nieuwe Raad van Bestuur IMW

Op 1 juli 2018 vertrekt de huidige directeur/bestuurder van het IMW, Bart de Leede. Vanaf die datum vormen Ilja van den Hoek en Johan van Gurp gezamenlijk de Raad van Bestuur. Ilja en Johan zijn beiden al een aantal jaren werkzaam in het management van het IMW.

Jaarverslag IMW 2017

Met trots presenteren wij ons online jaarverslag 2017 ‘Maatschappelijk werk versterkt’.
Benieuwd? Klik dan hier.

Vertrek Bart de Leede per 1 juli 2018

Per 1 juli 2018 zal ik IMW Tilburg gaan verlaten. Op die datum gaat de Coöperatie Toegang Tilburg van start.

IMW in De Entree in Dongen

Vanaf 22 december kunnen inwoners van Dongen met hun vragen op het gebied van werk, inkomen en zorg terecht bij De Entree.

IMW krijgt gunning in Dongen en Goirle!

Goed nieuws! Het IMW heeft in beiden gemeenten de gunning gekregen om voor de komende twee jaar onze werkzaamheden te mogen blijven uitvoeren.

"Alles wat nodig is, is liefde"

Met meer dan 20 regionale activiteiten en meer dan honderd deelnemers was de Week tegen Kindermishandeling ook in 2017 een groot succes.

IMW ondertekent Taalakkoord

Op 11 november 2017 vond de ondertekening van het regionale Taalakkoord in Midden-Brabant plaats.

Week tegen kindermishandeling

Van 20 tot en met 26 november 2017 vindt de Week tegen Kindermishandeling plaats. Het thema dit jaar is ‘Verbind voor het kind’

Week tegen eenzaamheid

Van 21 september tot en met 1 oktober is het de Week tegen eenzaamheid

Start Regionale Taskforce Kindermishandeling

Omdat ieder kind het recht heeft om veilig op te groeien is in de regio Hart van Brabant een Regionale Taskforce Kindermishandeling in het leven geroepen. Doel is om het aantal gevallen van kindermishandeling en huiselijk geweld te verminderen.

Gemeente Goirle uitgeroepen tot 'Gouden Sociale Gemeente'

Onlangs werd de gemeente Goirle uitgeroepen tot 'Gouden Sociale Gemeente' door de brancheorganisatie voor sociaal werk, Sociaal Werk Nederland (SWN).

Jaarverslag IMW 2016

Met trots presenteren wij ons online interactief jaarverslag 2016.